De ce Ministerul Dansului ?

Muzica este sufletul unui eveniment. Ea este cheia ce deschide calea de comunicare intre oameni, facandu-i sa se bucure impreuna, amintindu-le de fericitul eveniment ce i-a legat


Sunet de exceptie

Aparatura profesionala, si in in pas cu noile aparitii. Volumul sunetului se adapteaza la ritmul si evolutia petrecerii. Efectele de lumini transforma fiecare eveniment intr-o petrecere pe cinste.

Economisiti

Stim, momentul este unic, muzica trebuie sa fie de calitate. Dar nici o reducere a cheltuielilor nu a suparat pe nimeni.

Solutia moderna

Pentru ca doriti diversitate, muzica live nu este primul criteriu pentru excelenta, iar melodia preferata suna bine in varianta originala.

Muzica de calitate

Alegeti un playlist propus de noi, sau ne oferiti repere generale despre preferintele dumneavoastra, de asemenea, indicati orice melodie in timpul petrecerii si DJ-ul va face pe plac.

Efecte de lumini si efecte speciale

Doresti ca locatia aleasa se tine sa fie transformata intr-o lume a culorilor si efectelor speciale? Este perfect! Jocurile de lumini, proiectoarele, laserele, stroboscoapele, scanerele, masinile de fum sau baloane de sapun, pot sparge monotonia unei petreceri.